Volotea
Dalo se najít i zpáteční - třeba 23.03. tam a 04.04. zpět
Před 10 min se ale zrovna tahle kombinace vyprodala...
Všechny nejlevnější kombinace se dají snadno najít tady:
http://azair.me/1P2xUPD
Díky za tip, koupila jsem letenku do Toulouse na pár dní na konec srpna
Ještě jsou na 5-8 dnů na různé srpnové termíny, kdyby někdo hledal.
Neni (nebyl) to vyprodej àla Megabus? Prvnich par sedacek za euro a pak postupne zdrazeni?
Ahojte,
mám členstvo u Volotea a kamarát ma poprosil o kúpu leteniek za 1€. Neviete či je OK nakúpiť letenky (pre mňa, jeho atď.) a potom by som ja neletela? Pri cene leteniek 1€ sa to samozrejme veľmi oplatí aj keby som neletela, ale neviem či to splňuje ich podmienky. Ďakujem za odpoveď ![]()
Ještě pořád možné kombinace za 1,94 eura při routingu PRG-TLS, BOD-PRG (2 místa za 3,88 €)
Jen připomínám, že za registraci získáváte 10 € kreditu, letenky máte tedy zdarma!
Máte někdo zkušenosti s měřením zavazadel? Mám batoh, který je hluboký 26 cm. Zmačknout do klece ho není problém, ale když ho vezmou a roztáhnou, tak neprojdu. Jka je to s Voloteou? Maj klece nebo ne? Měřej ručně nebo ne?
Jde mi o Praha - Benátky.
Díky za odpověď ![]()
To zní velmi dobře. Asi to zkusím risknout a případně na ně budu vřískat
.. jako pamatuju, že mi kdysi známá říkala, že místo klece dorazil frajer s metrem a najednou měli přes
... nerad bych se rozčiloval před dovolenou a dělal scény ![]()
Čau,
mám dotaz. Dneska mi přišel znovu mail s booking confirmation od Volotea (první jsem dostal hned po koupi 8.9.), tak jsem si říkal, že nějakej omyl, že to poslali znovu (letíme PRG-VCE-PRG původně 17.12 - 20.12.), nicméně když jsem se na to teď pořádně podíval, tak jsem zjistil, že mi nejen bez vysvětlení, ale jakéhokoliv upozornění (confirmation vypadá úplně stejně jako původní, dokonce s tím, že už mám i přidělena sedadla atd.) změnili termín na 20.12 - 24.12. Lítám hodně, ale s tímhle jsem se ještě nesetkal, to mi už přijde mimo, přebookování na zcela jiný termíny než původně. Máte s tím někdo zkušenost a případně jak jste to řešili? Nepřišla tam ani žádná nabídka na refund nebo cokoliv.
Díky za odpovědi.
Koukám na to, let 17.12. byl úplně zrušen a tak tě alespoň automaticky "rozumně" přebookovali. Nyní máš samozřejmě možnost si vybrat jiný termín nebo chtít refund.
Já jsem právě nedohledal jestli let zrušili nebo je plný a letí. Ale forma komunikace mi přijde teda dost mimo, bez jakýhokoliv upozornění. O refund si musím napsat nebo se to dá vyřešit přes web prosím Tě?
Tak se mi stalo něco podobného - 14 dní před odletem. S tím rozdílem že přesunuli jen odlet z Prahy do Bordeaux z 11.11. už na 9.11. (návrat zůstává stejný 13.11.) Zajímavé je, že když kliknu na přebookování letenek, je termín odletu jen 6.11. a návrat 16.11., ale když si vyhledám lety přes hlavní stránky je tam plno dalších letů.. Jen za 150 E a ne za 5 E co jsem letenky kupoval ![]()
Pro majitele členství Supervolotea jen malé upozornění před automatickou prolongací členství na další rok, která je ve výchozím nastavení
To jenom, abyste se nedivili, až vám Volotea stáhne 49.99 €, aniž byste o tom věděli.
Akce za 1 eur by měla být nastartována dnes, prozatím jen Benátky - Praha na červen za 0.97 eur
Dostanete se někdo k rezervaci za 19.99, kterou to nabízí v tom kalendáři na všechny termíny? Když chci ale bookovat, tak mi tam vyskočí standardní cena (konkrétně multicity PRG - Tulouse 4.8. a Marseille - PRG 8.8.) nějakých 65,99 jedna. Nic se nezmění ani když to hledám jako one-way ani když dám jen 1 pasažéra, tak nevím kde je problém.
Mám rovnaký problém. Akonáhle mám vybraté 2 letenky za 2€ a idem ďalej tak hodí cenu 100€. Členstvo mám.
mám membership a jméno stejné jako otec – myslíte, že to systém rozlišuje? (první odlet mám teprve v září, takže checkin je daleko a nemám, jak to ověřit)
jde mi o to, kdybych chtěl třeba booknout letenku, aby letěl on..
Tak mě napadlo, můžu letět na jednoeurovky jen v době, kdy mi platí členství v Supervolotea, nebo stačí, když jsem měla členství v době jejich nákupu? Díky za odpověď ![]()